ΑΡΓΟΛΙΔΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΜΠΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΝΥΦΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΜΑΚΑΡΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Όντας γέννημα και θρέμμα του Ανυφίου παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις διεργασίες των ημερών για την κατάρτιση των συνδυασμών των Δημοτικών εκλογών του προσεχούς Οκτωβρίου.
Είμαστε όλοι σε θέση να γνωρίζουμε τις ικανότητες και επιτυχίες ή αποτυχίες των δοκιμασμένων, αλλά και το επαγγελματικό έργο και την διαδρομή εκάστου από αυτούς τους υποψήφιους που δεν έχουν δοκιμασθεί στα δημόσια πράγματα.
Η αγαπημένη μας Πόλη αλλά και ο διευρυμένος δήμος μπορεί να αποτελεί από πλευράς ιστορικής, αισθητικής, τουριστικής και παραγωγικής, μια παραδοσιακή πόλη, αλλά όμως για να μην αφήσει ανεκμετάλλευτα τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και να τα αναπτύξει περαιτέρω, ώστε εμείς και τα παιδιά μας να βρίσκουμε καλές δουλειές σε όλους τους τομείς, πρέπει διαρκώς να ανανεώνει το διευθυντικό της προσωπικό.
Εδώ το κριτήριο της προσωπικής και επαγγελματικής επιτυχίας πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν και να αποτελεί το πρόκριμα για την ενασχόληση με τα δημόσια πράγματα.
Από τις προβαλλόμενες υποψηφιότητες των νυν αλλά και των επίδοξων δημοτικών αρχόντων ξεχωρίζω την υποψηφιότητα του κ. Κων/νου Μάκαρη.
Τα επαγγελματικά και κοινωνικά επιτεύγματα του οποίου ξεχωρίζουν και εγγυώνται μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ανόδου της οικονομικής και κοινωνικής ζωής και εμπλουτισμού των θεσμών με νέους ανθρώπους, νέες μεθόδους, νέα προγράμματα.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΑΚΗ

Related Articles

Back to top button