ΑΡΓΟΛΙΔΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ασυνήθιστη ζέστη έρχεται στην Αργολίδα – Πόσο θα φτάσει η θερμοκρασία το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες, για την εποχή, αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα σε αρκετές περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων και στην Πελοπόννησο. Ο υδράργυρος ανεβαίνει στα τέλη του Οκτώβρη, ότι καλύτερο για τους ταξιδιώτες το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, για το οποίο το Ναύπλιο, η Καλαμάτα, τα Καλάβρυτα, η Δημητσάνα, η Στεμνίτσα και η Βυτίνα, είναι σχεδόν στο 100% από προ-κρατήσεις.

Ασυνήθιστο κύμα ζέστης από την Ιβηρική
Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος του Alpha, Γιώργος Τσατραφύλλιας: «Tο ασυνήθιστο κύμα ζέστης που πλήττει ορισμένες περιοχές της Ιβηρικής χερσονήσου και της Γαλλίας με θερμοκρασίες έως και 12 βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα (Ισπανία 35 βαθμοί, Γαλλία 34) αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να επηρεάσει πιο εξασθενημένα και περιοχές της Κεντρικής και ανατολικής Μεσογείου».

Έρχονται 30αρια Οκτώβρη μήνα
Όπως σημειώνει «στη χώρα μας δεν αποκλείεται να αγγίξουμε και τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα «από την Τρίτη 25/10/2022 μέχρι και το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου θα σημειωθούν πολύ υψηλές θερμοκρασίες».


Ανεβαίνει ο υδράργυρος στην Αργολίδα
Ενδεικτικός της κατάστασης που θα επικρατήσει είναι ο παρακάτω πίνακας του μετεωρολόγου, Γιώργου Τσατραφύλλια, με τις υψηλότερες θερμοκρασίες την προσεχή Τρίτη:

ΦΘΙΩΤΙΔΑ 29-30
ΒΟΙΩΤΙΑ 28-29
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ 28-29
ΑΡΓΟΛΙΔΑ 27-28
ΑΤΤΙΚΗ 26-27

Related Articles

Back to top button