ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑΑΝΥΦΙΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Δήμος Ναυπλιέων: Προχωρούν οι εργασίες κατασκευής του Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου και του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής του Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου και του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας.
Σύγχρονες εγκαταστάσεις σχεδιασμένες σε ευρωπαϊκά πρότυπα, θα είναι έτοιμες σε λίγο καιρό να υποδεχτούν τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους τους, με πλήρη εξοπλισμό, με αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, εργονομικές, με οργανωμένες υποστηρικτικές υποδομές χαμηλού ενεργειακού κόστους, με ασφαλείς και όμορφους προαύλιους χώρους ώστε τα παιδιά του Δήμου μας να φοιτήσουν σε ιδανικές συνθήκες, όπως ακριβώς το αξίζουν.

Τα έργα χρηματοδοτήθηκαν από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου Eσωτερικών και το ΕΣΠΑ.

Στο Δήμο Ναυπλιέων αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα χρηματοδότησης τόσο από εθνικούς όσο και από ευρωπαικούς πόρους προχωράμε με σταθερά βήματα στην αναβάθμιση των σχολικών μονάδων του Δήμου μας. Στόχος μας και προτεραιότητα μας είναι να δημιουργήσουμε τα σχολεία του μέλλοντος για τη νεολαία μας το παρόν και το αύριο του τόπους μας.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα για την κατασκευή δύο σύγχρονων σχολικών μονάδων του Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου που λίγα βήματα απομένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί και του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας (Μέρμπακα) προϋπολογισμού 2.200.000€. που οι εργασίες του προχωρούν με καλούς ρυθμούς. Σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε ευχάριστα νέα σχετικά με το 5ο Δημοτικό Ναυπλίου».

ΠΗΓΗ: argolikeseidhseis.gr

Related Articles

Back to top button