ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Το σήμερα και το αύριο των Αγίων Αναργύρων Ακροναυπλίας, στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ (video)

Το βίντεο παρουσιάζει την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων Κωνσταντίνο Μάκαρη σχετικά με την ανάπλαση και τη διαμόρφωση του χώρου των Αγίων Αναργύρων Ακροναυπλίας μέχρι το τέλος του 2024.

Το βίντεο ξεκινά με εικόνες της σημερινής εικόνας των Αγίων Αναργύρων. Είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς την υφιστάμενη κατάσταση εάν δεν δει τις εικόνες οι οποίες μαρτυρούν αδιανόητη εγκατάλειψη, επικινδυνότητα για τους επισκέπτες στο κόκκινο, έλλειψη βασικών υποδομών και συσσώρευση βρωμιάς και μικροβίων.

Εξυπακούεται ότι στο Πρόγραμμα της Νέας Εποχής αναφέρονται οι σημαντικές αλλαγές, όπως η ανακαίνιση του κτιρίου, ο καθαρισμός του, η αναβάθμιση της τεχνολογίας και των φωτιστικών συστημάτων, και η δημιουργία ενός νέου, ασφαλούς και προσβάσιμου χώρου τόσο για τους κατοίκους της περιοχής όσο και για τους τουρίστες.

Η αποτύπωση της ομορφιάς της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής της Ακροναυπλίας και η ενσωμάτωσή της στον σχεδιασμό του χώρου είναι ένας σημαντικός πυλώνας του σεβασμού στον Πολιτισμό ο οποίος αποτυπώνεται ξεκάθαρα από την Νέα Εποχή.

https://youtu.be/6PANNH4jaN8

ap

Related Articles

Back to top button