ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ανακοίνωση με αφορμή τη δημοσιοποίηση στοιχείων της πρόσφατης δημοσκόπησης της εταιρείας ALCO

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανακοίνωση με αφορμή τη δημοσιοποίηση στοιχείων της πρόσφατης δημοσκόπησης της εταιρείας ALCO

Η πρόσφατη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στο Δήμο Ναυπλιέων (17-24 Ιουλίου) με θέμα τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, από την έγκριτη εταιρεία ALCO, είναι ενδεικτική των τάσεων που επικρατούν σήμερα στους ψηφοφόρους του Δήμου Ναυπλιέων.

Στο ερώτημα «Πιστεύετε ότι στις δημοτικές εκλογές ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος πρέπει να επανεκλεγεί ή πρέπει να εκλεγεί άλλος Δήμαρχος»; το 65% απαντά πως ο Δημήτρης Κωστούρος ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να εκλεγεί και πρέπει να εκλεγεί κάποιος άλλος. (Μόνο το 28% επιθυμεί την επανεκλογή του).

Στο ερώτημα «Ποιον θα ψηφίζατε για να εκλεγεί Δήμαρχος» οι απαντήσεις είναι καταλυτικές:

Την πρώτη Κυριακή, το 28% θα ψήφιζαν Κωστούρο, με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ να ακολουθεί στη δεύτερη θέση  το Δημ. Ορφανό να βρίσκεται πίσω μας με 5% διαφορά και τον Δη. Παπαδημόπουλο στην τέταρτη θέση με 1% διαφορά από τον τρίτο.

Στο κορυφαίο ερώτημα «Ποιον θα ψηφίζατε για Δήμαρχο μεταξύ Μάκαρη και Κωστούρου, την δεύτερη Κυριακή» ο Κώστας Μάκαρης έρχεται πρώτος με 44%, με τον Δημήτρη Κωστούρο να περιορίζεται στη δεύτερη θέση με 38%.

Αντίστοιχες απαντήσεις, με τον Κωστούρο πάντοτε να χάνει τη δεύτερη Κυριακή, έχουν δοθεί και στα υπόλοιπα δίδυμα των υποψηφίων.

Τέλος, στο ερώτημα «Ποιος υποψήφιος πιστεύετε ότι είναι πιο κοντά στους απλούς πολίτες» η κοινωνία βάζει Χ στον επί 12 χρόνια δήμαρχο Ναυπλίου με μόνον 29%, ενώ ο Κώστας Μάκαρης περνά δεύτερος, ο Δημ. Παπαδημόπουλος τρίτος, ο Δημήτρης Ορφανός τέταρτος και ο Κώστας Γκόνης πέμπτος.

Η Δημοτική Παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ανεξάρτητη από κομματικές ή άλλες δεσμεύσεις θα τιμήσει την εμπιστοσύνη των Δημοτών και θα αγωνιστεί ΜΟΝΟΝ για τα συμφέροντα του Δήμου Ναυπλιέων, χωρίς να δέχεται “συμβουλές” ή “υποδείξεις” παραγόντων που διακηρύσσουν πως «έχουν επιρροή στην Αθήνα».

Αγωνιζόμαστε να πείσουμε την πλειοψηφία των συνδημοτών μας για την ικανότητά μας να ανταποκριθούμε στην εντολή που θα μας δώσουν και πιστεύουμε ότι, μετά την ολοκλήρωση και ανακοίνωση του ψηφοδελτίου μας, οι πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου θα μας βρουν ΠΡΩΤΟΥΣ σε όλους τους δείκτες προτίμησης των Δημοτών.

Ευχαριστούμε για την διαρκώς αυξανόμενη εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και επαναλαμβάνουμε ότι Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ θα διοικήσει χωρίς καμία δέσμευση προς κανένα πλην αυτής των ψηφοφόρων του Ναυπλιακού Λαού.Ναύπλιον 3 Αυγούστου 2023

ap

Related Articles

Back to top button