ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

“Ο Καραγκιόζης… Μπάκ του Σκουλ” με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο στο Ναύπλιο

“Ο Καραγκιόζης… Μπάκ του Σκουλ”
Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, γνωστός για το πολύπλευρο ταλέντο του και την πληθωρική του προσωπικότητα ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με τον Θίασο Σκιών του και το έργο “Ο Καραγκιόζης… Μπάκ του Σκουλ”.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου το Ναύπλιο στο Cine Ναύπλιο!

Γνωστός για την ικανότητά του να παίζει πολλά όργανα, τη συνεργασία του με καταξιωμένους καλλιτέχνες ως μουσικός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός αλλά και το ανήσυχο πνεύμα του ο Αλκιβιάδης στήνει το δικό του Θίασο Σκιών παρέα με ένα εξίσου πληθωρικό και σαρωτικό λαϊκό ήρωα: Τον Καραγκιόζη!


Στην παράσταση: «Ο Καραγκιόζης… Μπακ του Σκουλ», ο Καραγκιόζης αποχαιρετά το καλοκαίρι με μια θεότρελη και σκανταλιάρικη σχολική περιπέτεια. Στο πλευρό του οι αγαπημένοι ήρωες του Θεάτρου Σκιών σε ρόλους έκπληξη: Ο μπαρμπα-Γιώργος, ο Μορφονιός, ο Νιόνιος, ο Σταύρακας, τα Κολλητήρια κ.α. και φυσικά πίσω από τον μπερντέ ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος.

Πάρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση και ελάτε να τραγουδήσετε μαζί τους, γονείς και παιδιά σε μια παράσταση που διδάσκει και ψυχαγωγεί με ζωντανή μουσική και πολύ κέφι!

Διάρκεια: 50’
Τιμή Εισιτηρίου: 6€
Ώρα Έναρξης 19:30

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου Cine Naflio – Ναύπλιο
25η Μαρτίου & Κυρηνείας, Ναύπλιο
Πληροφορίες: 27520 21466

Related Articles

Back to top button