ΑΡΓΟΛΙΔΑΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σοβαρές καταγγελίες για ανασφάλιστη εργασία στο Δήμο Ναυπλίου

Σοβαρότατες επώνυμες καταγγελίες για ανασφάλιστους εργαζόμενους στον Δήμο Ναυπλίου, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, δημιουργώντας πολύ σοβαρά ερωτηματικά για τον περίεργο ρόλο του Δημάρχου της πόλης. Την επώνυμη καταγγελία κατά του Δημάρχουν έκανε ο εργαζόμενος ως καθαριστής κοινοχρήστων χώρων από τον Μαϊο έως τον Ιούνιο 2021 για λογαριασμό του Δήμου Ναυπλίου, κατόπιν υποδείξεως του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Τολού, κυρίου Δημητρίου Καταγά και του Αντιδημάρχου κυρίου Τσίρου, χωρίς να έχω ασφαλιστεί και χωρίς να έχω υπογράψει σύμβαση εργασίας με τον Δήμο, ο Παναγιώτης Αλτούνης του Νικολάου. Ο ίδιος ο πρώην εργαζόμενος κατήγγειλε ότι
τον Ιούλιο 2021 μέχρι και τον Σεπτέμβριο 2021 εργάστηκε στην πυροπροστασία του Δήμου Ναυπλιέων, απασχολούμενος με καθαρισμούς κοινοχρήστων χώρων, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Κατά το διάστημα του Οκτωβρίου 2021 συνέχισε να παρέχει τις υπηρεσίες μου ομοίως, κατόπιν συνεννοήσεως με τον κύριο Καταγά και τον κύριο Τσίρο, χωρίς σύμβαση και χωρίς ασφάλιση!

Στο σοβαρό θέμα παρενέβη και ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Μάκαρης, ο οποίος θέτει δυο βασικά ερωτήματα επιβεβαιώνοντας την σοβαρότητα τω ν καταγγελιών. Διαβάστε την ανάρτησή του.

ΠΗΓΗ: fimotro.gr

Related Articles

Back to top button